Hoofdpagina | Begraafplaatsbeheerders | Informatiezuilen

Alternatief voor informatiezuilen

Informatiezuilen zijn doorgaans duur in aanschaf en onderhoud. Maar gelukkig bestaat er een prima alternatief. Want als u op Begraafplaatsenonline aanwezig bent, kunnen uw begraafplaatsbezoekers heel gemakkelijk met behulp van een QR-code, al dan niet in combinatie met een app, het juiste graf vinden.

QR-code

Een QR- of Quick Respons-code is het beste te vergelijken met een streepjescode. Het zwart-witte blokje kan allerlei nuttige informatie bevatten; de QR-code die bij uw begraafplaatspagina hoort bevat de URL (het internetadres) van die pagina.

Als u uw QR-code bij de ingang van uw begraafplaats (1) ophangt, kunnen bezoekers die met hun smartphone scannen. Daarmee krijgen ze op uw begraafplaats toegang tot uw database en kunnen ze zelf naar het juiste graf wandelen.

QR-code.

Mail ons!

Nieuwsgierig geworden? Mail ons! We leggen graag uit hoe u met slechts een standaard abonnement uw begraafplaatsbezoekers optimaal van dienst kunt zijn.

Voetnoot

  1. Is uw begraafplaats niet logisch ingedeeld en genummerd? Dan is het soms lastig om bezoekers m.b.v. een QR-code naar het juiste graf te loodsen. In dat geval biedt onze begraafplaatsapp uitkomst.

Hoofdpagina | Begraafplaatsbeheerders | Informatiezuilen