Hoofdpagina | Deze website

Indexering in 2021

De abonnementsprijzen voor begraafplaatsen zullen in 2021 met 1,3 procent verhoogd worden. Dat komt overeen met het officiële inflatiecijfer (2020) van het CBS.

Noodzakelijk onderhoud

Op donderdag 10 december 2020 is deze website verhuisd naar een andere plek op dezelfde webserver. Daardoor was deze site rond 13:50 uur ca. 5 minuten offline. Onze excuses voor de mogelijke overlast.

Indexering in 2020

De abonnementsprijzen voor begraafplaatsen zullen in 2020 met 2,6 procent verhoogd worden. Dat komt overeen met het officiële inflatiecijfer (2019) van het CBS.

Indexering in 2019

De abonnementsprijzen voor begraafplaatsen zullen in 2019 met 1,7 procent verhoogd worden. Dat komt overeen met het officiële inflatiecijfer (2018) van het CBS.

Indexering in 2018

De abonnementsprijzen voor begraafplaatsen zullen in 2018 (voor het eerst in 4 jaar) met 1,4 procent verhoogd worden. Dat komt overeen met het officiële inflatiecijfer (2017) van het CBS.

Geen prijsverhoging in 2017

Gezien de relatief lage inflatie zullen de abonnementsprijzen voor begraafplaatsen in 2017 niet verhoogd worden.

Geen prijsverhoging in 2016

Gezien de relatief lage inflatie zullen de abonnementsprijzen voor begraafplaatsen in 2016 niet verhoogd worden.

Nieuwe site

Op maandag 31 augustus 2015 hebben we een nieuwe, voor smartphones en tablets geoptimaliseerde website in gebruik genomen. Daardoor zijn tevens de begraafplaatsapps toegankelijker geworden. Ook hebben we de site nóg sneller gemaakt en is de zoekfunctie verder verbeterd.

Meer informatie, ook over onze apps, vindt u op de pagina met informatie voor begraafplaatsbeheerders.

Ammerzoden neemt begraafplaatsapp in gebruik

Op maandag 23 februari 2015 heeft de R.K. Begraafplaats Ammerzoden de eerste plattegrond speciaal voor smartphones en tablets in gebruik genomen.

Bezoekers van de begraafplaats kunnen bij de ingang van de begraafplaats een speciale QR-code scannen waarmee ze op de begraafplaatspagina van Ammerzoden terechtkomen. Een zoekopdracht maakt vervolgens de exacte locatie van het graf op een plattegrond zichtbaar. Zo kunnen bezoekers met hun tablet of smartphone in de hand direct naar het juiste graf lopen.

De 'app' van Begraafplaatsenonline.nl hoeft niet gedownload of geïnstalleerd te worden en werkt op alle (mobiele) besturingssystemen.

Geen prijsverhoging in 2015

Gezien de relatief lage inflatie zullen de abonnementsprijzen voor begraafplaatsen in 2015 niet verhoogd worden.

Exportfunctie Uitvaartsuite (Trobit)

Na Centric (Key2begraven), HTA Software (Graf Beheer Systeem) en RS4U (het vroegere High Focus) biedt nu ook TroBit (Uitvaartsuite) ondersteuning voor Begraafplaatsenonline. Met de speciale exportfunctie kunnen begraafplaatsen heel eenvoudig hun database op Begraafplaatsenonline.nl publiceren én actueel houden.

Uitfasering Google Maps

In maart 2013 zijn de kaarten van Google vervangen door kaarten van OpenStreetMap (OSM). Op de kaarten van OSM zijn begraafplaatsen beter zichtbaar. De vertrouwde Google-interface blijft (voorlopig) gehandhaafd.

Begraafplaatsenonline.nl

Begraafplaatsenonline.nl is een initiatief van o.a. het online communicatiebureau Communicatie.net en kwam tot stand met subsidie van de N.V. Rede.

Uitgebreide informatie, zowel voor nabestaanden als voor begraafplaatsbeheerders, vindt u elders op deze website.

Hoofdpagina | Deze website